Ook in 2020 een Noordelijke Golf Tour

'We mogen weer! We hadden ons 2020 een beetje anders voorgesteld, maar 'the second half' wordt vast fantastisch!', aldus de eerste zin van het persbericht van de Noordelijke Golf Tour die volgende week van start gaat.
ngt

We mogen weer! We hadden ons 2020 een beetje anders voorgesteld, maar 'the second half' wordt vast fantastisch!
Een Pro Golf Events Golf Tour met 14 wedstrijden door de Noordelijke helft van Nederland stond op het programma. Voor een event organisator is het annuleren van wedstrijden het ergste wat er is en dat is daarom ook nog nooit gebeurd. Daar ben je dan een tijdje ziek van en nu is het moment om weer vooruit te kijken. Met behulp van de betreffende golfbanen hebben we een Noordelijke Golf Tour kalender kunnen samenstellen, waar weer plek is voor alle enthousiaste golfers met een handicap van 22 of lager.

'Ik kijk uit naar alle moois wat de provincies Groningen, Friesland en Drenthe ons te bieden heeft. Diverse banen hebben de afgelopen periode benut om de baan extra op te poetsen en zelfs te renoveren. Ik kan niet wachten om het werk van de greenkeepers te bewonderen! Ook de baanhoreca zal blij zijn om ons weer te zien. Zware tijden, maar wellicht kunnen we bijdragen aan een inhaalslag?', aldus organisator Martin van der Schans.

Het vertrouwde Noordelijke Golf Tour circuit gaat beginnen op 17 juli op Burggolf St. Nyk en eindigt op de Drentsche Golf & Country Club. Twee categorieën (strokeplay en stableford) strijden weer om de eer en om de prachtige prijzen.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Laatste nieuws