Finale Noordelijke Golf Tour

De winnaars van de Noordelijke Golf Tour zijn bekend

Op vrijdag 7 oktober werd de zevende en finale wedstrijd van de Noordelijke Golf Tour gespeeld op de DGC De Gelpenberg. De bosbaan in het Drentse Aalden lag er bijzonder goed bij, het weer was prima en de prijzenpot was bovendien goed gevuld, waardoor alle ingrediënten voor een mooie finaledag aanwezig waren.

“Deze tour loopt nu voor het derde jaar en er zijn steeds meer enthousiaste deelnemers”, vertelt organisator Martin van der Schans. “Dit jaar heb ik het circuit weer uitgebreid met één baan (Lauswolt) en nu bestaat de tour dus uit zeven wedstrijden. Maar eens kijken hoe ik het in 2017 ga voortzetten, want in het Noorden van het land speel ik duidelijk in op een behoefte. Naast mijn werk als baanmanager (Duurswold) is dit een prachtige manier om golfen op diverse banen in het Noorden te promoten. De medewerking van de betrokken golfbanen is ook fantastisch en dat maakt deze tour tot een succes!”

Al drie jaar wordt er in twee categorieën gespeeld en de klassementswinnaars winnen traditiegetrouw deelname aan het Golftime Open, wat van 3 t/m 5 november gespeeld wordt in Portugal. Maurits Noorda, lid van de Noord-Nederlandse G&CC, won de strokeplay categorie en Duurswold speler Robbert Slob won de stableford categorie.

(Op de foto, van links naar rechts: Adri Hendriks van Golf Time Travel, Maurits Noorda, Robbert Slob en organisator Martin van der Schans)

(Persbericht)