Oproep Golfpersprijs 2017

Win jij de golfpersprijs of ken je iemand die hem zou moeten winnen?
golfpersprijs

De initiatiefnemers van de Golfpersprijs nodigen journalisten, fotografen en programmamakers nadrukkelijk uit hun beste werk in te zenden en daarmee mee te dingen naar deze publieke waardering en erkenning voor de vertegenwoordigers van de professionele golfmedia.

De jaarlijkse Golfpersprijs is een gezamenlijk initiatief van de NGF, de NVG, de PGA Holland en de NVGJ. In de jury zitten vertegenwoordigers uit alle betrokken organisaties, , met als onafhankelijk voorzitter de journalist en programmamaker Karel van de Graaf.

In het verleden kon men inzenden voor de categorie ‘tekst’ of de categorie ‘beeld’. Met de opkomst van digitale media hebben de initiatiefnemers gemeend die categorieën los te moeten laten. De jury bepaalt nu aan de hand van alle inzendingen welke twee of drie werken er genomineerd zullen worden. Deze nominaties worden bekend gemaakt op de slotavond van de NVGJ op 27 november 2017. 

De voorwaarden om mee te kunnen doen zijn terug te vinden op de website van de Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten: www.nvgj.nl. Bellen of mailen voor meer informatie kan ook, met Madelon Barenbrug van ons secretariaat.

In 2016 ging de golfpersprijs naar het collectief van KLM Open Radio.

(Persbericht)

(Foto: De winnaars van 2016 / Ronald Speijer)

 

Laatste nieuws