Foto Golfers Magazine genomineerd voor Golfpersprijs

Bijzondere plaat Ruud Taal van de Amsterdam Old Course valt op

taal

Na bestudering van alle inzendingen voor de Golfpersprijs heeft de jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de NGF, de PGA Holland, de NVGJ en de NVG, drie inzendingen uitgekozen die meedingen naar de eervolle titel voor de beste golfproductie van het jaar.

Eén van de drie genomineerden zal de lezers van Golfers Magazine zeer bekend voorkomen. De genomineerde serie van fotograaf Ruud Taal bevat onder meer de foto die over twee pagina's groot in de huidige editie van Golfers Magazine staat als een van de 'First Tee's'.

Onder de titel 'Tegen de verdrukking in' schetst Taal op bijzondere wijze hoe een instituut van een golfbaan door de oprukkende stad steeds meer terrein prijs heeft moeten geven. 

De andere genomineerden voor de prijs zijn Golf.nl met een videoserie over de 100 dagen battle die vooraf ging aan het KLM Open en het artikel van Rob Gollin uit de Volkskrant met als titel 'maaien op de milimeter'.

Op de slotavond van de NVGJ wordt bekend gemaakt welke twee inzendingen doorgaan naar de finale die op 13 december plaats zal vinden als onderdeel van het NGF eindejaarsgala in Huis ter Duin.

Afslag op
  • Ruud Taal