Van Dam tobt, Bhatia leidt, spanning op Doral

Australian Women’s Classic … Valero Texas Open … LIV Golf Miami

Anne van Dam

Ladies European Tour
Anne van Dam (foto boven) staat na de eerste dag van de 36-holes Australian Women’s Classic in de ‘kelder’ van het klassement.
Ze speelde de par-72 baan van het Bonville Golf Resort in 75 slagen (vier birdies, vijf bogeys en een double bogey). Daarmee staat Van Dam in het klassement 87ste op de baan die ten zuiden van Brisbane ligt.
In deze met drie ton gedoteerde wedstrijd van de Ladies European Tour gaan de Deense Nicole Broch Estrup, Pei-Ying Tsai uit Taiwan en Jess Whitting met 66 slagen (-6) aan de leiding.
Televisie: Ziggo Sport Golf zendt de laatste ronde zondag van 3.30 – 8.30 uur rechtstreeks uit.

PGA Tour
Halverwege het Valero Texas Open staat Rory McIlroy vijfde. Hij speelde de tweede ronde op de par-72 Oaks Course van de TPC San Antonio in 70 slagen voor een totaal van vijf onder.
Tommy Fleetwood is met -3 gedeeld zesde.
Askhay Bhatia gaat in San Antonio aan de leiding. De 22-jarige Amerikaan voegde aan de 63 van donderdag een 70 toe. Met een totaal van elf onder heeft Bhatia in het klassement minimaal vijf slagen voorsprong op de rest van het veld.
Televisie: Ziggo Sport Golf zendt de tweede ronde zaterdag van 19.00 – 24.00 uur rechtstreeks uit.

LIV Golf League
Op de baan van Trump International Doral delen na de eerste ronde van het 54-holes LIV Golf Miami met 67 slagen (-5) drie mannen de eerste plaats in het klassement: Talor Gooch, Sergio Garcia en Peter Uihlein.
Televisie: Ziggo Sport Docu zendt de tweede ronde zaterdag van 19.00 – 24.00 uur rechtstreeks uit.

Tour
  • Golffile.ie