Neem jij een onbekend nummer niet op? Toch maar wel doen!

Om ongewenste bellers zoveel mogelijk buiten te houden, nemen velen anonieme telefoontjes niet op. Geen gekke gedachte, maar voor je het weet mis je een leuk belletje.

aberg

Op het eerste gezicht lijkt Ludvig Åberg niet gek te krijgen. De jonge Zweed staat op de grootste podia alsof hij nooit anders heeft gedaan en wisselt een rondje op een besneeuwde baan met zijn vrienden net zo makkelijk af met een optreden in de Ryder Cup.

Toch moest hij erkennen dat zijn uitverkiezing voor de Ryder Cup, nog geen half jaar nadat hij pro geworden was, hem wel even had doen slikken. Hij werd toegevoegd aan een app-groep met mannen als McIlroy, Rahm en Hovland. Alleen, zo liet hij maanden later weten, had hij geen idee van wie welk telefoonnummer was.

'Ik had alleen de nummers van Nicolai en Sepp (Højgaard en Straka, red). Ik zou liegen als ik zou ontkennen dat het wel een beetje intimiderend was allemaal. Ik denk dat ik het oké heb gedaan door zoveel mogelijk emoties uit te sluiten, terwijl ik tegelijkertijd alles over me heen liet komen en kon genieten van wat ik meemaakte. Ik had en heb geen enkele invloed op externe factoren, dus wat kun je anders doen dan gewoon elke keer je best doen en maar zien waar je uitkomt?'

World
  • Golffile