Let's Par Tee!

Let's Par Tee! is een 'nieuw' Pin High label speciaal voor golfers die zich jong voelen en graag samen of met vrienden op pad gaan en willen genieten van o.a. moderne hotels en dat nabij gezellige terrasjes en mooie banen.

par tee

Speciaal voor golfers die zich jong voelen en graag samen of met vrienden op pad gaan is er het label Let's Par Tee. Villa’s of appartementen waar je heerlijk kunt kokkerellen of moderne hotels naast of op slechts enkele Uber-minuten rijden van gezellige terrasjes. Uiteraard met mooie golfbanen voor een vriendenprijs.

Het trendy en gerenoveerde Óbal Urban Hotel Marbella in het historische centrum van Marbella is absoluut 'Par Tee' waardig. Modern en hip, op slechts 100 meter van het strand en 3 minuten wandelen van de gezellige bars en restaurantjes. Blikvanger van het Óbal Urban Hotel is het fantastische dakterras met een 360° Blue Sky bar met prachtig uitzicht over de stad. Het hotel ligt letterlijk tussen de vele golfbanen.

Boek vandaag nog jouw golfreis naar het Óbal Urban Hotel Marbella en profiteer van een vroegboekkorting en een gratis kamerupgrade!