Pin High gaat voor groen

Pin High Golftravel, marktleider op het gebied van golfreizen in binnen- en buitenland, heeft zich de afgelopen tijd ingespannen om haar duurzaamheidsbeleid verder vorm te geven.

pin high

We kunnen er kort over zijn: reizen is niet bevorderlijk voor het milieu. Toch reizen we graag. Om de effecten zo gering mogelijk te houden, lanceert Pin High een aantal voor de golfreisbranche unieke initiatieven.

Travelife partner

Pin High is er trots op dat zij sinds mei 2023 officieel Travelife partner is! Travelife is een internationaal toonaangevend certificeringsprogramma voor reisorganisaties die duurzaam willen ondernemen. Hierbij gaat het zowel om de sociale als de milieuaspecten. Pin High is op meer dan 100 verschillende maatschappelijke en milieutechnische punten getoetst.

Trees for All

Pin High is ook partner van Trees for All. Bij elke boeking die je maakt, plant Trees for All een boom in Nederland. Zo wordt Nederland een stukje groener. Bovendien nemen bomen gedurende hun leven veel CO2 op. Boek je ook een vlucht bij Pin High, dan draag je automatisch bij aan nóg een boom! Eén boeking met 4 personen inclusief 4 vliegtickets betekent dus 5 nieuwe bomen in Nederland!

Pin High Eco hotels

Alle hotels en banen in het aanbod van Pin High worden tijdens haar inkooprondes gescreend op duurzaamheid. Daarbij is een selectie gemaakt van onafhankelijke, toetsbare certificaten. De gecertificeerde accommodaties en golfbanen vind je onder de noemers Pin High Eco hotels en Pin High Eco banen op de site van Pin High.

Elektrische (huur)auto’s

Steeds vaker nemen autoverhuurbedrijven elektrische auto’s op in hun aanbod. Als dit het geval is, kun je tijdens het boekingsproces hiervoor kiezen. Bovendien geeft Pin High op haar website voor alle hotels aan of deze een laadpaal hebben. Op die manier stimuleert Pin High het gebruik van elektrische auto’s en vermindert zij samen de CO2 uitstoot.

Banen & Reizen
  • Adobe Stock