FootJoy winterkleding

Met de HydroSeries en de ThermoSeries beschermt FootJoy je dit najaar tegen de regen en de kou. De kleding is lichtgewicht, ademend, waterdicht en PFC-vrij.

FootJoy winterkleding

Als je in het najaar door wilt blijven golfen moet je jezelf beschermen tegen de elementen. Daarom breidt FootJoy de collecties van de warme ThermoSeries en waterdichte HydroSeries uit met nieuwe modellen en kleuren.

De ThermoSeries is ontwikkeld om te dragen als verschillende laagjes, zodat je je kunt aanpassen aan de veranderende omstandigheden in de baan. Denk aan een basislaag (€ 79), middenlaag (€ 135), mouwloos vest (€ 155) en jack (€ 169).

Aan het kleurenpallet is de optie 'seaglass' toegevoegd, een soort mintgroen. De donkerblauwe (navy) en grijze (charcoal) kleding blijft beshikbaar.

De nieuwste aanwinst is de FullZip Hoodie (€ 149). Deze moderne hoodie is ontworpen om lichaamswarmte vast te houden in koude en winderige condities, terwijl een waterafstotende finish je beschermt bij mist of lichte regen. De stretchstof is gevoerd met fleece en voorzien van twee zakken om ook je handen warm te houden.

Voor dames heeft de ThermoSeries twee jacks (€ 169) in navy en canal blue. Beide zijn gemaakt van fleece en aan de achterkant voorzien van een wafelpatroon om de warmte beter vast te houden. Ook deze jacks hebben een DWR-finish voor lichte regen. Twee Full-Zip hoodies (€ 149) passen bij de jacks en voelen zeer zacht.

De HydroSeries zijn speciaal ontwikkeld voor golf en beschermt door verbeteringen nog beter tegen de elementen.

De nieuwe HydroLite X (€ 215) is ontworpen om je droog te houden op warmere dagen, terwijl strategische geplaatste inserts in de armen en de rug de golfer extra bewegingsvrijheid geven. Het 2,5 laags materiaal is waterdicht tot 20.000 millimeter en extreem licht en flexibel.

Maximale bescherming krijg je van de 3-laags HydroTour (€ 315) , die ook hoge ademende eigenschappen heeft, zodat je minder zweet. De stretchstof rekt vier kanten op en is voorzien van een waterafstotende DWR-finsh en gesealde naden. De HydroKnit (€ 199) en HydroLite (€ 199) completeren de line-up.

De HydroLite voor vrouwen heeft een getailleerde pasvorm en is uitgerust met zijzakken. Naast zwart en blauw kun je nu ook kiezen voor rood en perzik. De HydroKnit combineert de bescherming van regenjack met het comfort van een pullover en is ook verkrijgbaar in mintgroen.