De Loonsche Duynen opent nieuwe kleine golfbaan

Onlangs vond de feestelijke opening plaats van de kleine, 9 holes golfbaan op De Loonsche Duynen in De Moer (Kaatsheuvel). Na de eerste feestelijk afslag kregen alle deelnemers van de gezellige openingswedstrijd de gelegenheid om een eerste ronde golf te spelen op de nieuwe baan.

HGE

Een golfbaan voor iedereen: ook zonder golfervaring

De kleine golfbaan loopt langs de rand van de grote baan en is gesitueerd in een prachtig groen landschap van heuvels, bunkers, waterpartijen en bos. De ideale omgeving om het golfen onder de knie te krijgen ├│f, voor gevorderde spelers, om het korte spel te verfijnen. En goed om te weten: een rondje spelen op deze golfbaan is ook een mooie manier om samen met familie en vrienden kennis te maken met golf, je hebt namelijk geen golfervaring nodig.

Aanleg van de nieuwe baan

De aanleg van de nieuwe baan op Golfpark De Loonsche Duynen is door het aanlegteam van HGM in drie fases uitgevoerd onder leiding van uitvoerder Antoine Relouw. Fase 1 was het verleggen van de tweede hole van de 18 holes baan. Op de vrijgekomen locatie zijn vervolgens vijf nieuwe holes aangelegd die in juni dit jaar in gebruik genomen zijn. De laatste fase betrof de aanleg van nog eens 4 holes waarvan de grow-in eind september kon worden afgerond. Het ontwerp van de nieuwe hole 2 en de 9 holes kleine baan zijn van Bruno Steensels (MasterGolf International).