Reisinspiratie: Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Mediterraans Resort aan de golfbaan

costa ballena

Dit mediterraanse resort ligt aan de rand van de golfbaan Costa Ballena, op een paar minuten lopen van het strand. Deze relatief onbekende regio ten westen van Cádiz in het uiterste zuiden van Spanje heeft veel te bieden: enkele golfbanen die het spelen meer dan de moeite waard zijn en typisch Andalusische visserdorpjes met een rijke geschiedenis en schilderachtig centrum, zoals Sanlúcar de Barrameda en Rota.

Pin High Golftravel - video Elba Costa Ballena, Costa de la Luz, Spanje from Pin High on Vimeo.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier.

De bruisende stad Sevilla ligt op anderhalf uur rijden van deze streek. Wij bieden het Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort op semi all-inclusive basis aan. Dit houdt in dat een geselecteerd aantal (non-)alcoholische drankjes van 17.00-23.00 uur inbegrepen is. Het resort is ruim en kleurrijk opgezet met een mooi buitenzwembad met groot zonneterras en een riant Thalasso-centrum van 2000 m². Het hotel ligt aan hole 9, op enkele minuten rijden van de 27-holesbaan Ballena (gratis shuttleservice).