Banen NL: Eindhovensche Golf

Nederland is een rijk golfland met een ruim aanbod aan golfbanen. Oude banen, nieuwe banen, bosbanen, linksbanen, polderbanen, we hebben het allemaal en we vinden ook overal wat van. Vandaag: Knapperend haardvuur (deel 3).

eindhoven

Als het niet regent of sneeuwt, is het ook op een koude winterdag prima golfen. Al is het misschien nóg fijner om na negen of achttien holes het clubhuis binnen te stappen en met een warme chocomel – of iets stevigers – voor de open haard plaats te nemen. Het haardvuur brandt op veel banen. Zo ook op deze.

EINDHOVENSCHE GOLF

PRAKTISCH

18 holes - par 72

Geel: 5916 meter

Rood: 5079 meter

Eindhovenseweg 300

5553 VB Valkenswaard

(040) 201 48 16

eindhovenschegolf.nl

Onderstaande beoordelingen zijn geschreven door gebruikers van de website Leading Courses, de grootste baanbeoordelingssite van Europa. De website bevat beoordelingen van ruim 25.000 banen in 124 landen en is inmiddels beschikbaar in negen talen. Het aantal beoordelingen is de vierhonderdduizend ruim gepasseerd. Zelf banen beoordelen? Maak een account aan en deel je mening met de rest van de golfwereld. Elke editie van Golfers Magazine worden verschillende

Prachtige baan met goed onderhoud en sterke lay-out. De greens zijn erg goed van rol en sommige sterk geonduleerd. Bunkers liggen op strategische plekken. Het landschap is schitterend en rustig. Prima opgezette oefenfaciliteiten. Genoten van alles.

Geschreven door: maarten234, handicap: 5,2

Op een warme dag de prachtige 18-holesbaan gespeeld. Waanzinnig mooie lay-out met veel ruimte tussen de holes. Snelle greens en veel bunkers. Ik heb redelijk vaak in het bos moeten zoeken, maar bijna altijd mijn bal terug kunnen vinden. De oefenfaciliteiten zijn uitstekend, er zijn veel mogelijkheden om je shortgame te oefenen. Het uitzicht vanaf het terras is waanzinnig! Je kijkt over een aantal holes, een meer en de oefengreens. Het personeel is vriendelijk en het eten prima. Leuk om van de bucketlist te kunnen halen.

Geschreven door: adutchgolfer, handicap: 9


Golfers Magazine zegt:

Enkele jaren geleden werd het prachtige clubhuis grondig gerenoveerd en dus is er lichte twijfel of de open haard er nog brandt (het zal toch wel?). Wat we wel zeker weten, is dat er in elk geval eentje brandt bij de driving range en het aldaar gesitueerde oefencentrum. Dus bij het vuur zitten kan hier hoe dan ook. Al kom je op deze klassieker natuurlijk niet alleen om binnen te zitten. Een van de parels van ons land, die ook over de grens op waarde wordt geschat. Fraaie doorkijkjes, spannende holes, werkelijk elke slag wordt hier getest.

Banen & Reizen
  • Leadingcourses