Shot Scope G5

Met de G5 introduceert Shot Scope een stijlvol en modern gps-horloge met verschillende kleuren bandjes en een groot scherm.

Shot scope G5

Shot Scope is een grote jongen op het gebied van gps en shot tracking, een combinatie die resulteerde in de veelzijdige X5. Maar niet iedereen heeft de behoefte om al zijn slagen bij te houden. Daarom komt de producent nu met de G5, een horloge dat je via gps helpt met course management tijdens de ronde.

Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel bij de G5, wat je terug ziet in het grote display en de vier robuuste knoppen: omhoog, omlaag, selecteren en terug. Hiermee navigeer je eenvoudig door de menu's. Simpel maar effectief... en accuraat.

Je krijgt afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green, plus het aantal meters naar hindernissen, dog legs en de beste plekken om op te leggen. Er zijn wereldwijd meer dan 36.000 banen voorgeladen.

Je hoeft de G5 niet te synchroniseren via je computer en kunt 'm direct uit de verpakking gebruiken. Opladen, bandje eraan en spelen. Met een digitale scorekaart hou je het aantal slagen bij.

De G5 is met zijn 42 gram extreem licht, waardoor hij ondanks zijn forse wijzerplaat comfortabel draagt. De behuizing is beschikbaar in zwart of grijs en je kunt het horloge nog verder personaliseren met twaalf verschillende kleuren bandjes. Bij aanschaf kun je kiezen uit twee bandjes, die dankzij een verschuifbare pin eenvoudig te verwisselen zijn.

Prijs: € 180

Shotscope.com