App voor Dubai en Abu Dhabi

Ga je op vakantie naar Dubai of Abu Dhabi, dan is de VIYA app een handig hulpmiddel op de golfbaan, in het restaurant, de spa en het strand.

App voor Dubai en Abu Dhabi

Van oorsprong is VIYA een app voor de golfclubs in Dubai, maar het boekingsplatform is uitgebreid naar allerlei activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten. Je boekt er net zo makkelijk een starttijd mee als een tafeltje bij een restaurant of een massage in de spa. En van elke 10 UAE Dirham (de lokale munteenheid) die je uitgeeft , krijg je er 1 terug, wat dus standaard een korting van tien procent is.

'VIYA omvat het beste wat de regio te bieden heeft, met elke week geweldige promotieacties', aldus Christopher May, ceo van Dubai Golf. 'We willen onze gebruikers belonen en met elke aankoop sparen ze UAE Dirhams die ze kunnen gebruiken bij andere activiteiten.'

VIYA heeft meer dan 120.000 gebruikers is nu ook beschikbaar voor het internationale publiek dat naar Dubai of Abu Dhabi reist. En dat worden er steeds meer. Met topbanen als de Emirates Golf Club, Jumeirah Golf Etates, Dubai Creek Golf and Yacht Club, Yas Links en Saadiyat Beach Golf Blub is de regio een indrukwekkende golfbestemming – vooral in de Nederlandse winter.

Tip: vergeet niet om ook Topgolf Dubai te bezoeken. Onder het genot van een hapje, drankje en muziekje met een stel vrienden lekker ballen meppen... een topavond is gegarandeerd, weten we uit ervaring.

Je kunt VIYA gratis downloaden in de app store. Kijk voor meer informatie op Vija.ae/