Gemiddeld begin in Rome

Een 70 voor Darius van Driel en een 71 voor Wil Besseling en Joost Luiten. Een start van het DS Italiaans Open die wellicht mogelijkheden biedt.

Hole 18 Marco Simone

Joost Luiten had vroeg in de ronde een bogey en een double bogey vanaf midden fairway, maar maakte twee birdies op de laatste vier holes voor een ronde in gelijk par op de par-71 Marco Simone Golfclub.
Tussenstand en Live scoring
Dat was op het moment dat Luiten als laatste van de drie Nederlanders zijn kaart inleverde ongeveer anderhalve slag onder de gemiddelde score van de morning wave.
Ook Wil Besseling liet op de geonduleerde baan ten oosten van Rome een 71 noteren. Hij maakte vijf birdies, maar had ook een double bogey op de par-5 negende.
Darius van Driel, die in zijn laatste zes toernooien vijf cuts miste, deed het een slag beter. Hij maakte drie birdies voor een 70.
Na de eerste ronde van het met 3,2 miljoen euro gedoteerde Open staat de Fransman Matthieu Pavon met een 63 bovenaan. Dat zou een baanrecord zijn geweest, ware het niet dat er donderdag geplaatst mocht worden.
Ziggo Sport Golf zendt de tweede ronde vrijdag van 13.00 tot ongeveer 18.00 uur rechtstreeks uit

Tour
  • Golfsupport.nl