Klarenbeek en Honsbeek winnen Liemeer Jeugd Open

Het Liemeer Jeugd Open beleefde dit jaar de 13e editie. De belangstelling is elk jaar groot, 122 deelnemers streden in vier categorieën om de prijzen.

liemeer

Het Jeugd Open op de banen van Golf & Countryclub Liemeer is inmiddels voor veel jeugd de start van het golfseizoen en telt mee voor de NGF Junior Ranking. Het toernooi is in de loop der jaren steeds populairder geworden en werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door Jumbo Golf Amsterdam, de gemeente Nieuwkoop, Kindergolfshop.nl en andere vrienden die het jeugdgolf in Nederland een warm hart toedragen.

Jeugd Open Kampioenen

De Liemeer Jeugd Open titel ging in categorie 1 (handicap onder 10) bij de meisjes naar Anouk Klarenbeek (Eindhovensche Golfclub) met 79 slagen. Zij wist met een voorsprong van 4 slagen op de nummer 2 beslag te leggen op de titel! Bij de jongens won Nick Honsbeek (Noordwijkse Golfclub) met 73 slagen.

In categorie 2 (handicap 10,0 tot 25) won Finn Gordon (Rozenstein) met een mooi totaal van 41 stablefordpunten. In categorie 3 (handicap 25,0 t/m 40) won Aimée Keijzer (Leeuwenbergh) met 43 punten. De allerjongste spelers streden in categorie 4 (handicap 37 t/m 54). Zij speelden negen holes en hier was Maas Frederiks (Rijswijkse Golfclub) de winnaar.