Twaalfde Liemeer Jeugd Open

Bart Ebens en Eva Nijenhuis verdedigen titel
liemeer

Het Jeugd Open op de banen van Golf & Countryclub Liemeer is zondag 29 maart de aftrap van het wedstrijdseizoen voor de jeugd en telt mee voor de NGF Junior Ranking. Het Liemeer Jeugd Open beleeft dit jaar de 12e editie. De belangstelling is elk jaar groot, maximaal 171 deelnemers strijden in vier categorieën om de prijzen. Deelname aan het Liemeer Jeugd Open 2020 staat open voor iedereen geboren na 1 januari 1999.

Schrijf je snel in, want net als voorgaande jaren is deelname zeer gewild en lopen de inschrijfplaatsen snel vol.

Inschrijven is mogelijk in een van de onderstaande categorieën:

Categorie 1: hcp ≤ 9,9 – 18 holes bruto strokeplay op de Championship Course vanaf de witte en blauwe tees (aparte prijzen voor je jongens en meisjes)

Categorie 2: hcp 10,0 t/m 24,9 – 18 holes stableford op de Championship Course van de gele en rode tees

Categorie 3: hcp 25,0  t/m hcp 40 – 18 holes stableford op de Bovenlanden baan

Categorie 4: hcp 37 t/m hcp 54 – 9 holes stableford op de Bovenlanden baan

Het inschrijfgeld voor deelname en lunchpakket bedraagt € 30,- voor de categorieën 1, 2 en 3. Voor categorie 4 bedraagt het inschrijfgeld € 20,- Meer informatie en het inschrijfformulier kun je vinden op https://www.liemeerjeugdopen.nl/ of via de site van G&CC Liemeer.

De Jeugdcommissie van G&CC Liemeer is actief met de golfsport voor jongeren. Naast een lesprogramma worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd. Golfen is voor kinderen een leuke en uitdagende buitenactiviteit waarbij ze op een leuke en speelse manier hun eigen grenzen weten te verkennen.

Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.liemeerjeugdopen.nl

Laatste nieuws