Lipton Ice Tea Liemeer Open op 12 september 2021

Nog veel ruimte voor dames om in te schrijven voor elfde editie van het Liemeer Open.

lipton

Op Golf- & Countryclub Liemeer wordt zondag 12 september 2021 de elfde editie van het Lipton Ice Tea Liemeer Open gespeeld. Voor deze prestigieuze strokeplay-wedstrijd worden goede amateurs uitgenodigd. Spelers van 22 jaar en ouder kunnen zich inschrijven, waarbij de maximale handicap voor de dames 15 is en voor de heren 10.

Dankzij hoofdsponsor Lipton Ice Tea en overige sponsoren zal er weer een groot prijzenpakket beschikbaar zijn. Het Lipton Ice Tea Liemeer Open heeft ook dit jaar weer een apart klassement voor de dames en heren met natuurlijk bijbehorend prijzenpakketten, die dit jaar helemaal gelijk getrokken is voor dames en heren.

Zowel voor de dames als voor de heren is de 1e prijs een geheel verzorgde golfreis voor 2 personen aangeboden door 3D Golfreizen. Daarnaast worden er mede door de inbreng van onze hoofdsponsor Lipton Ice Tea en vele andere sponsoren nog talloze andere prijzen beschikbaar gesteld met extra prijzen voor de neary en voor een hole in one.

Wij verwachten ook dit jaar weer een sterk deelnemersveld. Voor deze editie hebben zich al veel spelers aangemeld. Op onze website www.liemeeropen.nl kun je de lijst met inschrijvingen bekijken. Veel heren hebben zich al ingeschreven, maar er is tegelijkertijd nog veel ruimte voor dames om zich in te schrijven. De organisatie moedigt daarom vrouwelijke spelers aan zich in te schrijven voor deze mooie wedstrijd.

Het inschrijfgeld voor het Lipton Ice Tea Liemeer Open bedraagt €60,00 en voor leden van Liemeer €30,-. De eerste 15 leden van de OGT krijgen een korting. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld ontvangen is op rekeningnummer NL 41 RABO 0137 2556 75 o.v.v. Liemeer Open en je NGF nummer. Het inschrijfgeld is inclusief ontvangst met koffie/thee, lunchpakket, consumptie na afloop en veel aantrekkelijke prijzen.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in!

Mochten er meer inschrijvingen zijn dan het maximale aantal van 78 deelnemers dan wordt eerst gekeken naar de handicaps en vervolgens naar de datum van aanmelden (zie het wedstrijdreglement op toernooiwebsite).

Alle informatie over het Lipton Ice Tea Liemeer Open 2021 inclusief het aanmeldingsformulier is te vinden op www.liemeeropen.nl