Jaargang compleet maken?

Heb je niet alle nummers van Golfers Magazine 2022 meer thuis? Was je vorig jaar een keer te laat in de winkel en was Golfers Magazine al uitverkocht? Haal nu nog de ontbrekende losse nummers met 22% korting in huis.

tijdschrift

Golfers Magazine is voor velen een echt 'bewaarblad'. Menig studeerkamer herbergt jaargangen en jaargangen van hét golftijdschrift van Nederland. Alleen...heel soms ontbreekt er eentje. Gewoon, omdat je te laat bij de kiosk was, je hem uit hebt geleend aan een kennis of omdat je hem per ongeluk ergens liet liggen.

Vervelend, maar we kunnen misschien helpen. Niet van elke editie van het afgelopen jaar, maar van een flink aantal wel, hebben we nog wat voorraad. Ga zo snel mogelijk naar onze webshop en maak je jaar compleet. Of, en dat mag natuurlijk ook, probeer eens een los nummer Golfers Magazine met 22% korting.

De actie van Golfers Magazine geldt overigens ook voor andere titel van uitgever Pijper Media. Een los nummer van bijvoorbeeld Playboy, Nautique, Noorderland, Happy in Shape of Wieler Revue kan je ook met korting krijgen.