De driving range als ontmoetingsplaats

De Trackman Range op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is geopend en is hiermee de derde golfbaan in Nederland met deze unieke technologie. Iedereen kan er gebruik van maken, van beginner tot gevorderde golfer.

nijmegen

'Ik ben verheugd dat de Trackman Range op onze golfbaan is geïnstalleerd', aldus Martin Snider, General Manager van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. 'Trackman is een topmerk dat universeel erkend wordt en geassocieerd wordt met toonaangevende nauwkeurigheid en kwaliteit. Balvluchttechnologie is de toekomst van de driving range en geeft oefensessies een echt doel. Ik moedig iedereen aan om de Trackman Golf App te downloaden voor de best mogelijke ervaring op Golfbaan Het Rijk Van Nijmegen. Er zijn diverse banen beschikbaar om te spelen op het virtuele golfsysteem en binnenkort bieden we ook onze eigen baan aan. Bezoekers kunnen deze banen spelen, meedoen aan lokale en wereldwijde toernooien of samen een spel spelen. Er is voor ieder wat wils, van beginners tot gevorderden en professionals.'

Hoe werkt het? Maak een gebruikersprofiel in de gratis te downloaden mobiele app van Trackman Golf en het slaan kan beginnen. De technologie meet nauwkeurig en geeft informatie over de balgegevens, waaronder balsnelheid, totale afstand, hoogte van de balvlucht en nog veel meer. Deze informatie wordt allemaal bijgehouden in de mobiele app.

Wat maakt het zo uniek? Op de Trackman Range ervaar je golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een unieke golfervaring. Het is volledig weerbestendig en werkt onder alle omstandigheden. Daarnaast zijn er diverse spellen die gespeeld kunnen worden, individueel of met een groepje.

Ook Steven Carmichael van Trackman Range Europe is blij met de opening van de Trackman Range op het Rijk van Nijmegen: 'We zijn verheugd en bijzonder trots dat Golfbaan Het Rijk van Nijmegen Trackman technologie heeft gekozen om hun range-ervaring te verbeteren. Martin en het team hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de markt en alle beschikbare range technologie oplossingen. Het betekent veel voor ze dat ze voor dit project hebben gekozen voor Trackman. Het is geweldig om te zien hoe ze investeren in technologie die het plezier voor de bezoeker aanzienlijk vergroot en tegelijkertijd hun golfbaan toekomstbestendig maakt. We kijken ernaar uit om een geweldige samenwerking op te bouwen en hen te helpen om hun golfbaan naar een nieuw niveau te tillen.'

Meer informatie vindt u op: https://www.golfenophetrijk.nl/nijmegen/trackman.html

De Trackman Range is onderdeel van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Een golfbaan met 45 volwaardige holes in een schitterende, heuvelachtige omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. Naast de Trackman Range beschikt de golfbaan over diverse andere oefenfaciliteiten en een sfeervol clubhuis. Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel.