Reisinspiratie: The Ritz-Carlton, Abama

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: luxueus golfresort met een prachtbaan

pin high

Dit klasseresort met topgolfbaan behoort beslist tot het beste dat Spanje te bieden heeft. De villa’s liggen in een uitgestrekte groene oase aan diverse lanen tussen het hoofdgebouw en de oceaan en zijn exclusief toegankelijk voor gasten die in de villa’s verblijven. De villa's hebben tuin- of zeezicht (toeslag). In het villagedeelte zelf bevindt zich ook een afzonderlijke zone voor koppels, het zogenaamde Adults Only gedeelte. Daarnaast bieden de villa’s een Villa Club Lounge concept: gedurende de gehele dag en avond zijn gratis frisdranken te verkrijgen. Later in de middag en aan het begin van de avond zijn ook alcoholhoudende drankjes met canapés verkrijgbaar. Bij de Mirador infinity pool (exclusief beschikbaar voor de gasten verblijvend in de villa’s) serveert men overdag een flink aantal keer canapés, smoothies en drankjes. Voorts wordt in restaurant El Mirador ontbijt, lunch en diner geserveerd. Het ontbijt wordt hier exclusief voor de villagasten geserveerd. Daarnaast is er een beachclub restaurant voor lunch en after hours chill out. Ook is er 24/7 een mogelijkheid tot ‘in room dining’. Verder heeft iedere laan (4 in totaal) met villa’s een eigen Villa Ambassador die zorgt voor de assistentie en het welzijn van de gasten in dat deel van de villawijk.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

U heeft de keuze uit de kamers in het hoofdgebouw (Citadel) of de geschakelde villa's met elk 3 tot 5 kamers, ondergebracht per blok van twee verdiepingen (toeslag). Alle verblijven zijn riant (ca. 50 m²), bijzonder comfortabel en prachtig ingericht met veel aardetinten en voorzien van flatscreen-tv, airco, telefoon, kluisje, minibar, Nespresso-apparaat, ruime badkamer met bad en aparte douche, föhn, badjas met slippers en balkon. Voor zowel de kamers in het hoofdgebouw als in de villa's geldt een toeslag voor gedeeltelijk of volledig oceaanzicht.