BOA voor de Biom H4

Ecco heeft de nieuwe Biom Hybrid 4 nu ook uitgerust met moderne BOA-sluiting.

BOA voor de Biom H4

Het BOA Fit System werkt met dunne, sterke draden die via een wieltje – dat door Ecco bovenop de tong is geplaatst – strak worden getrokken. Hierdoor wordt de druk altijd gelijkmatig over de wreef verdeeld, wat het comfort vergroot. Ook wordt het makkelijker om je 'veters' nét iets losser of strakker te doen. Door het wieltje omhoog te trekken, zijn de draden weer los.

De BOA-versie van de Bion H4 is beschikbaar in zwart en wit, en complementeert de eerder geïntroduceerde vetermodellen die in verschillende kleuren beschikbaar zijn.

De BH4 is daarnaast uitgerust met de Biom 2.0-leest die de voet laag bij de rond plaatst en anatomische support combineert met een natuurlijke pasvorm.

Ook de gekleurde verhogingen aan de zijkanten vergroten de stabiliteit, terwijl de nieuwe buitenzool is uitgerust met drie verschillende secties om grip te combineren met hulp bij de swingrotatie.

Het bovenwerk is gemaakt van duurzaam en dun leer dat is voorzien van een Gore-Tex membraam om de schoen volledig waterdicht te maken, terwijl de voet wel kan blijven ademen.

Tussen het leer en het membraam zijn onzichtbare verstevigingen geplaatst (X-Tensa Invisible), die de zool met het veter- of BOA-systeem verbinden en steun bieden tijdens de zijwaartse beweging in de swing.

Prijs: € 210 (BOA mannen), € 200 (BOA vrouwen)

Ecco Golf