Easygreen Oled Vision Pro-laser

De Easygreen Oled Vision Pro rangefinder heeft ook als het schemerig of bewolkt is geen problemen met het meten van de afstand tot de vlag.

Easygreen Oled Vision Pro

We zeggen al jaren dat je beter scoort als je weet hoe ver het naar de vlag of een hindernis is. Met het precieze aantal meters in je hoofd maak je betere strategische keuzes en is het eenvoudiger om vol overtuiging een swing te maken.

De Easygreen Oled Vision Pro rangefinder zit qua prijs tussen de budgetlasers en de dure jongens in, en daar krijg je een OLED Red-scherm voor terug, dat ook in slechte lichtcondities een duidelijk beeld van het doel biedt. Indien gewenst geeft een trilling vervolgens aan dat je de vlag te pakken hebt.

De afstanden – die tot één cijfer achter de komma worden gemeten – kunnen in vijf standen 'helderheid' worden weergegeven, waardoor zijn ze altijd goed leesbaar zijn – of het nu extreem zonnig of juist schemerig en bewolkt is.

Met een duidelijk zichtbaar rood of groen knipperend licht geeft de laser aan of de functie voor hoogteverschillen aan of uit staat, zodat je nooit gezeur hebt in officiële wedstrijden. Slim.

Qua uiterlijk wint de Vision Pro geen schoonheidswedstrijd. Hij doet wat plastic aan en het oogstuk is wat groter dan we gewend zijn, maar die bezwaren vergeet je snel in het gebruik. Hij is zeer compact (100 x 65 x 35 cm) en licht (156 gram inclusief batterij), maar beslist niet iel, en door de rubberen grip ligt hij solide in de hand. En het robuuste formaat van de ring waar je doorheen kijkt, blijkt juist prettig om je oog tegenaan te plaatsen zonder dat de rest van de laser tegen je wang drukt.

De Vision Pro doet gewoon precies wat hij moet doen: zonder poespas snel, secuur en duidelijk afstanden meten, ook als de weersomstandigheden niet geweldig zijn. Daarmee is hij goed op zijn plaats in een Hollandse golftas. Hij vergroot zes keer, kan tegen een lichte regenbui (IPX4) en wordt geleverd met batterij en hardcase die je aan je tas kunt hangen.

Prijs: € 289

mailordergolf.com