Shot Scope Pro L2

Met de Pro L2 introduceert Shot Scope een betaalbare laser die is voorzien van alle noodzakelijke eigenschappen.

Shot Scope Pro L2

De compacte, 215 gram wegende Pro L2 is een upgrade van de Pro L1, de eerste laser die Shot Scope ooit maakte. In vergelijking met zijn voorganger is de nieuweling sneller met het oppikken van doelen en schieten van afstanden, mede dankzij hoogwaardige software die je ook vindt in duurdere rangefinders.

Daarnaast heeft de Pro L2 een ingebouwde magneet, zodat je 'm aan je trolley of buggy kunt bevestigen en altijd binnen handbereik hebt. De slijtvaste rubberen behuizing staat garant voor een goede grip. Het bijgeleverde draagtasje is waterafstotend en biedt volop bescherming.

De nieuwe 'Rapid-fire detection' helpt om snel en accuraat het doel te schieten, wat vervolgens bevestigd wordt door een korte vibratie (Target-lock vibration). Ook kun je langs verschillende doelen 'scannen'. Zelfs trillende handen zijn volgens de producent geen probleem meer.

De Pro L2 kan bij het berekenen van de afstand ook rekening houden met hoogteverschillen, wat het makkelijker maakt om de juiste club te kiezen. Deze slope-functie mag niet worden gebruikt in wedstrijden, zodat je 'm uit kunt schakelen met het schuifje aan de zijkant.

De laser meet doelen tot 700 yards (640 meter), wat zelfs voor long hitters op par-5's voldoende moet zijn. Omdat de lens van gehard glas 6x vergroot lijkt een vlag op 150 meter door de lens van de laser slechts 25 meter ver weg.

Prijs: € 180