Tassen en rangefinder voor de Kaddey Switch

Kaddey introduceert de Connected Collection, bestaande uit een trolleytas, een accessoiretas en een rangefinder, die allemaal naadloos aansluiten op de Switch-trolley.

Tassen en rangefinder voor de Switch

De twee jaar geleden geïntroduceerde Kaddey Switch is een compacte trolley van vaderlandse bodem, die je dankzij zijn grote wielen net zo makkelijk duwt als trekt.

Het concept valt op door handige snufjes als een 'toolbox' voor je telefoon, scorekaart en sleutels, een ingebouwde puntenslijper en een dubbelwandige waterfles die je aan het frame klikt. En die praktische extra's bouwt Kaddey nu verder uit met de Connected Collection, bestaande uit een Cart Bag, een Flex Bag en een Rangefinder. 'We willen producten ontwikkelen die naadloos met elkaar samenwerken', aldus medeoprichter Nick van der Plaat.

Lees hier onze test van de Kaddey Switch.

De Cart Bag heeft een 'game'-kant en een 'body'-kant.

De Cart Bag (€ 319) is gemaakt van waterdicht synthetisch leer en weegt slechts 2,6 kilo. De onderkant valt dankzij de Fast Lock-technologie precies in het frame van de Switch, zodat je de tas alleen aan de bovenkant hoeft vast te zetten. Dankzij twee handvaten til je 'm eenvoudig uit en in de auto, terwijl de schouderband helpt als je 'm verder moet dragen.

De zwarte tas heeft veertien vakken voor je golfclubs, die tot de bodem van elkaar gescheiden zijn, zodat de clubs elkaar niet in de weg zitten. Aan beide kanten zijn meerdere grote en kleine vakken geplaatst. Kaddey heeft de tas onderverdeeld in een 'game'-kant voor ballen, tees en een rangefinder, en een 'body'-kant voor kleding, waardevolle spullen en proviand (inclusief koelelement).

De Flex Bag vul je met spullen die je die dag nodig hebt.

Heb je behoefte aan extra ruimte, dan kun je de Switch uitrusten met een Flex Bag (€ 184). Deze afneembare hardcover klik je eenvoudig aan de achterkant van het frame en heeft een inhoud van 17 liter. Hij is uitgerust met koelvak (5 liter), een groot vak voor bijvoorbeeld een regenjas en trui (8 liter), en een vak voor waardevolle spullen.

Elke golfdag is anders en vraagt om andere spullen, en dat is volgens Kaddey precies de kracht van de Flex Bag. Je vult 'm voor de ronde met de spullen die je die dag nodig hebt, zoals bijvoorbeeld water, eten, zonnebrand, telefoon, portemonnee en eventueel extra kleding. Achteraf gaat hij weer mee naar huis, terwijl de Cart Bag met zijn standaarduitrusting gewoon in de locker, de kofferbak of de garage kan blijven.

De laser heeft een OLED-scherm dat zich aanpast aan de lichtomstandigheden.

Kaddey komt ook met een eigen Rangefinder (€ 279). Deze klik je via een magneet eenvoudig aan het frame van de Switch, zodat hij altijd binnen handbereik is. De laser kan worden opgeladen via usb en één oplaadbeurt is goed voor 4500 metingen.

De laser vergroot 7 keer en heeft een scherp 4K OLED-scherm, dat zich in slechte lichtomstandigheden automatische aanpast en wisselt van zwarte naar rode cijfers. Dit kan ook handmatig. Hij heeft ook een functie voor het meten van hoogteverschillen, die je met het omzetten van een schuifje uitschakelt tijdens wedstrijden of qualifyingronden.

De waterbestendige behuizing van ABS en PVC heeft natuurlijk de 'Kaddey-look'. De laser is 11,6 x 7 x 4,2 cm groot en weegt 205 gram.