Golfers Magazine 7

Matchplaymaand: Ryder Cup en Solheim Cup • Leer beter scoren (ook als je niet goed speelt) • Nicolas Colsaerts, Ryder Cup-held of under achiever? • Interview Rosanne Boere • Het wonder van Marco Simone • Dodelijke swingfouten... en de oplossingen

Golfers Magazine 7

Golfers Magazine nummer 7 ligt eind deze week in de winkel. Heb je 'm liever standaard elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Een fatsoenlijke score binnenbrengen – ook als je niet geweldig speelt – vraagt om een combinatie van techniek, mentaliteit en strategie. Hiddo Uhlenbeck geeft ons op elk gebied een steuntje in de rug.
Hij was de eerste Belg die in de Ryder Cup speelde en daarin Tiger Woods versloeg. Maar Nicolas Colsaerts haalde ook minder uit zijn carrière dan gezien zijn grote talent mocht worden verwacht. Ryder Cup-held of under achiever?
Met de T-Serie heeft Titleist een familie ijzers ontwikkeld die je naar hartelust kunt combineren. Ook testen we de prachtige PLD Milled putters van Ping, de Wilson Dynapower ijzers en nieuwe cavity back wedges van Callaway.
Wint Europa op het Spaanse Finca Cortesin voor de derde keer op rij de Solheim Cup? Of maken de grote talenten van Amerika de hoge verwachtingen waar? Bij matchplay weet je het nooit...
Er zijn tal van redenen om het Big Green Egg Open te bezoeken, maar de komst van Anne van Dam is misschien wel de grootste. Kom jij ook naar de Hilversumsche Golfclub?
Rosanne Boere is pas achttien jaar, maar ziet haar toekomst heel duidelijk. 'Ik wil over een paar jaar vast op de Ladies European Tour spelen.' Een interview vol ambities.
De Ryder Cup is het grootste feest dat de golfwereld kent, maar de duels tussen Europe en Amerika stonden lang niet altijd in het teken van sportiviteit. Een duik in de roerige historie van de strijd tussen twee continenten.
Marco Simone ligt er eind deze maand vast prachtig bij, maar het is een klein wonder dat de Ryder Cup überhaupt op deze baan kan worden gespeeld. We spraken de golf course superintendents, die er bijna de brui aan gaven. 
We analyseren de zeven meest voorkomende swingfouten en geven je kant en klare oplossingen om ze aan te pakken en je spel sterk te verbeteren. Waar zitten jouw zwakke punten?
Al bijna honderd jaar wordt er gestreden om de Ryder Cup en we gingen in Engeland op zoek naar de roots van de epische strijd tussen de twee continenten. Het leverde prachtige verhalen op.