Golfers Magazine 7

In de nieuwe Golfers Magazine analyseren we het Deense succes op de Tour, hebben we de ultieme bunkerinstructie, testen we de beste wedges en putters, zitten we aan tafel bij het echtpaar Huizing, en vertelt hoffotograaf David Cannon heerlijke anekdotes.

Golfers Magazine 7

Golfers Magazine 7 ligt eind deze week in de winkel. Heb je 'm liever elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Te vaak laten clubgolfers slagen liggen in het zand. Richard Kind heeft de oplossing voor elke bunker, elke situatie en elke ligging. Met een glimlach de bunker in... en er weer uit.
Waarom heeft het kleine Denemarken zowel meer succes op het hoogste niveau – bij de heren, dames én amateurs – dan Nederland? We spraken de broertjes Højgaard.
Leuk hoor, die glimmende drivers, maar scoren doe je met het korte spel. Daarom zetten we de beste wedges en putters van 2022 voor je op rij. Doe er je voordeel mee.
Op en smalle landtong tegen de Belgische grens vonden we een van de grote verrassingen van dit jaar: Golfcentrum Reymerswael. Golfen tussen grootindustrie en scheepvaart.
Man en vrouw, én speler en caddie... hoe werkt dat? Nou best goed, bewijzen Daan en Daniëlle Huizing, al is het wel wennen: van een bureaubaan naar vijf dagen per week met twintig kilo op je nek.
Het is voor amateurs misschien wel de lastigste club om consistent te slaan: een ijzer. Toch kun jij ook een ball striker worden, ongeacht je niveau. Volg deze basistips.
Iedereen zit te wachten tot hij zijn vertrek naar LIV Golf aankondigt, wat het onnavolgbare spel van Cameron Smith een beetje naar de achtergrond drukt. Een portret van de beste putter ter wereld.
Het zal toch uiteindelijk wel weer herfst worden? Als de trolleys weer uit de baan worden geweerd, heb je een goede draagtas nodig. Dit zijn twaalf solide opties.
Als je net begint met golf lijkt het wel alsof je flightgenoten een andere taal spreken. Maar zelfs doorgewinterde routiniers zullen niet al deze uitspraken kennen. Een lesje golftaal.
Tijdens een rondje golf kom je volop par-4's tegen. In dit derde deel leggen we uit welke strategie en techniek nodig zijn om de langste exemplaren de baas te worden.
David Cannon maakte iconische foto's van Severiano Ballesteros, Jack Nicklaus en Carl Lewis. Hij vertelt over zijn imposante carrière, onvergetelijke anekdotes en zijn favoriete foto's.
Empordà is goed genoeg om gastheer te zijn van de Challenge Tour en de Qualifying School, maar de Spanjaarden hebben nóg meer ambities. Wij mochten er 36 holes van genieten.