Reisinspiratie: Auberge du Jeu de Paume

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Luxe verblijf in de Franse geschiedenis

pin high

Elegantie, gastronomie en cultuur zijn hier de sleutelwoorden. Net ten noorden van Parijs ligt in een mooie omgeving met uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes de exclusieve Auberge du Jeu de Paume. Dit hotel ligt in het hart van het historische Domaine de Chantilly, met het wereldberoemde kasteel van Chantilly op loopafstand.

Hier vindt u in het Musée Condé één van de mooiste 17e en 18e eeuwse kunstcollecties buiten het Louvre. Het 5-sterrenhotel ademt klasse en luxe uit en weerspiegelt perfect de elegantie van 18e eeuwse Franse herenhuizen. Met een gastronomisch restaurant bekroond met Michelin-ster en keuze uit meerdere banen is dit een heerlijk adres voor de verwende golfer.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Auberge du Jeu de Paume biedt liefhebbers van golf, gastronomie en cultuur een uniek verblijf in de Franse geschiedenis. U heeft keuze uit 2 uitstekende restaurants. In Le Jardin d’Hiver worden klassieke gerechten geserveerd in een warme en uitnodigende ambiance. La Table du Connétable is het sterrenrestaurant waar u geniet van verfijnde, creatieve gerechten, terwijl u uitkijkt over de prachtige tuinen van Château de Chantilly. Uw luxe kamer is smaakvol ingericht in 18e eeuwse stijl. Kleurrijke stoffen, marmer en massief eikenhouten meubilair in Lodewijk XV-stijl zetten de toon. De rijk uitgeruste spa is een oase van rust en een bestemming op zich. Kortom, dit hotel heeft alle ingredienten voor een onvergetelijk verblijf op slechts 50 km van Parijs.