Reisinspiratie: Hotel Erbprinz

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Genieten in stijl en golfen in 2 landen.

erbprinz

Geniet van een koninklijk verblijf in dit stijlvolle en luxe vijfsterrenhotel met volop verwenmomenten. De Erbprinz is een historisch hotel, dateert uit 1780 en is op en top gerenoveerd. Er werd kwistig met kroonluchters en antiek meubilair gestrooid om de rijke historie te onderstrepen.

Het hotel beschikt over diverse sfeervolle lounges en restaurants/bars die klassiek zijn ingericht met smaakvol Italiaans meubilair in een decor van originele schilderijen en porseleinen kunstwerken, originele majolica tegels en tinnen soldaatjes. Er valt veel te ontdekken in de Erbprinz!

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Het hotel ligt in de gezellige stad Ettlingen bij het bezienswaardige Karlsruhe in het Zwarte Woud. Het hotel ligt recht tegenover Schloss Ettlingen en biedt een schilderachtig uitzicht op de oude stad. Het hotel ligt niet ver van de Franse grens en is een ideale uitvalsbasis om te golfen in Duitsland én Frankrijk.