De geur van de golfbaan 'on and off the course'? Dit uniseks parfum ruikt naar golf

Je elke dag omringen met de geur van leer, bomen en het vers gemaaide gras? Met het parfum Dublin Rum neem je de golfbaan zo mee naar huis.

parfum

Naast het plezier van de sport kunnen wij ook enorm genieten van de golfbaan zelf: frisse lucht, veel groen én de kenmerkende geuren van een dag op de baan. En nu blijkt dat we die typische geur overal met ons mee kunnen dragen. Op ons lichaam, welteverstaan. On and Off the Course is een parfummerk opgericht door Hayden Sylte en hét parfum geproduceerd door het merk is het zogenoemde 'Dublin Rum'; de geur van de golfbaan.

Een bekende geur

Het verhaal van het parfum begon in 2019 toen Sylte zich in een hotel lobby in Dublin bevond. De geur die ze op dat moment rook werd de basis van het parfum: rum, amber en vanille. En die combinatie van aromas zou perfect passen bij de typische geur van de golfbaan: de geur van een lerenhandschoen terwijl je hem aantrekt, een lichte noot van de bomen rond de baan en natuurlijk de onmiskenbare geur van pas gemaaid gras, de vertrouwde, verwelkomende geur van het clubhuis na een potje golf... Dublin Rum brengt de golfbaan naar je toe. In een compact flesje passend bij de doelgroep: met een dopje in de vorm van een golfbal.

Een parfum waardoor we de geur van de baan altijd bij ons kunnen dragen klinkt als een prachtig idee. En het feit dat het parfum voor zowel mannen als vrouwen ontwikkeld is biedt ook mogelijkheden voor het geven van cadeaus.

Want wat nog beter is dan zelf ruiken naar een golfbaan, is een partner die ruikt naar een golfbaan. Dat is nog eens thuiskomen.

World
  • GolfDigest
  • Adobe Stock