Nieuwe hoofdsponsor Open Golf Tour

Een samenwerking met BetCity geeft het Nederlandse circuit voor lage handicappers de kans zich verder te ontwikkelen. Het prijzengeld van wedstrijden op de BetCity Golf Tour kan per toernooi oplopen tot € 3600 en per seizoen zit er zeker € 25.000 in de prijzenpot.

open golf tour

'Wij geloven er heilig in dat BetCity ons gaat helpen het verschil te maken met de groei die wij voor ogen hebben met de BetCity Golf Tour', aldus Erwin Mulder die het circuit jaren geleden opzette en nog niet zo lang geleden al een samenwerking aanging met Pro Golf Events.

De Bet City Open Golf Tour bestaat uit een serie wedstrijden voor spelers met een maximale handicap van veertien voor mannen en zestien voor vrouwen en een minimale leeftijd van zestien jaar en wordt gespeeld in strokeplay.

'De afgelopen jaren hebben meer dan 1.500 golfers met lage handicaps de tour gevonden. Maar ook playing professionals zoals Floris de Haas en Wouter de Vries laten zich af en toe zien. Natuurlijk vertegenwoordigen amateurs de grootste aantal, met handicaps tussen de +4 en 14. Zal dat nu gaan veranderen? Mogelijk wel. Wij kunnen ons goed voorstellen dat er meer goede spelers zullen komen. Of het nu voor het prijzengeld is dat per toernooi kan oplopen tot ongeveer € 3.600,-, of dat het een KSS of PAT score is die je nog moet spelen in wedstrijdverband. We denken dat de meesten gewoon zin hebben zich te meten in een sterk veld. Iedereen die voldoet aan de voorwaarden voor deelname is van harte welkom.'

Interesse om mee te doen aan een van de toernooien van de Bet City Golf Tour? Op de website van het circuit vind je de volledige speelkalender en alle andere informatie over de toernooien.