Bier, beats en een balletje slaan

Wil je wel eens iets totaal anders doen op de golfbaan? Dan moet je zaterdag 25 september misschien wel vrijmaken in je agenda voor de eerste editie van Jobby's Scramballs op Golfbaan Waterland.

beats

De baan aan de noordkant van de hoofdstad kan altijd al rekenen op een relatief jong publiek en de kans dat de deelnemers aan het bijzondere evenement ook jonger zijn is groot. Al zijn golfers van alle leeftijden welkom om kennis te maken met Jobby's Scramballs.

En wat is dat dan precies?


Een negen holes evenement dat gespeeld wordt in zesballen en een scramble-variant waarbij gezelligheid minstens zo belangrijk is als lekker golfen. Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes in de baan en reken ook op een fijne beat om je swing te ondersteunen. Dezelfde beat klinkt na afloop ook op het terras waar de middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Wel interesse maar geen vijf vrienden om je zesbal compleet te maken? Schrijf je gerust met een kleinere groep in en de organisatie zal er alles aan doen je flight compleet te maken.

Meer informatie over het event vind je hier, inschrijven kan hier.