De Costa Brava biedt zon, duurzame culinaire hoogstandjes én golf

Liefhebbers die naast een balletje slaan ook op vakantie het liefst genieten van zon en lekker eten kunnen op de Spaanse Costa Brava terecht. En ook nog eens goed voor het geweten; de Costa Brava is speciaal ingericht voor de eco-bewuste golfer.

costa brava

De Costa Brava in Spanje; een ruig kustparadijs waarbij een uitzonderlijke keuken en een gedenkwaardige golfervaring centraal staan. Op verschillende locaties aan de Spaanse kust is de mogelijkheid om te genieten van heerlijk eten terwijl men een steentje bijdraagt aan het milieu: lokaal ingekochte ingrediënten, milieuvriendelijke restaurants en ondersteuning van lokale boeren staan in dit kustgebied voorop. Het is dan ook niet vreemd dat de Costa Brava langzaamaan uitgegroeid is tot een populaire bestemming voor vakanties, maar ook voor golfers.

Verschillende locaties

Het kustgebied is groot en dat betekent keuze te over als het gaat om restaurants, golf clubs en banen. Voorbeelden zijn Peralada Resort met het Castell Peralada Restaurant, Camiral Golf & Wellness en het El Canigó Restaurant van de Torremirona Golf Club is ook zeker aan te raden; de verschillende locaties aan de Spaanse kust bieden een traditionele Catalaanse maaltijd na een dag op de baan. Zónder schuldgevoel. Ook buiten de fairways is genoeg vermaak te vinden: innovatieve gerechten bij restaurant Terram, de boerderij-tot-tafel ervaring bij het Mascort Eco Hotel in Palafrugell en een onvergetelijk verblijf in een boomhut bij de Cabanyes entre Valls.

Kortom: voor de mens met een milieubewuste insteek, een liefde voor golf én een lege maag is de Costa Brava de perfecte bestemming voor een heerlijke vakantie.

Clubs & amateurs
  • Landmark media
  • Landmark media