Van Dam haakt aan

Met twee ronden onder par staat Anne van Dam halverwege het German Masters gedeeld 15de. Op de Challenge Tour valt er vooralsnog weinig te vieren.

Van Dam haakt aan

Op de eerste dag van de Ladies European Tour in Duitsland ging Van Dam rond in 71 slagen (-1) en ook vandaag bleef ze met een 70 (-2) keurig onder par. De leider Johanna Gustavsson is met -11 weliswaar behoorlijk uit het zicht verdwenen, maar de top 10 is met slechts twee slagen achterstand nog binnen handbereik voor de Nederlandse.

De cut kwam in het German Masters op +4 te liggen, waarmee het toernooi na twee ronden voorbij was voor Romy Meekers (+6) en Lauren Holmey (+9).

Leaderboard

Op de Challenge Tour kwamen deze week vijf landgenoten in actie, maar het is halverwege de Kaskáda Golf Challenge flink scrollen voordat je een roodwitblauwe vlag tegenkomt.

Wouter de Vries begon gisteren prima met een 68 (-3), maar vandaag kwam hij met drie birdies, vier bogeys en twee double bogeys niet verder dan een 76 (+5). Hij zakte ruim vijftig plaatsen en had uiteindelijk zelfs een slag te veel nodig had om zijn verblijf in Tsjechië te verlengen.

Lars van Meijel (70-73) en Vince van Veen (71-72) haalden het weekend on the number, maar met een totaal van +1 staan ze in de staart van het veld. Dario Antonisse (+9) en Koen Kouwenaar (+11) misten ruim de cut.

Leaderboard

Tour
  • Golfsupport