Reisinspiratie: Hotel 't Lansink

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week: Sfeervol hotel met uitmuntend restaurant.

lansink

Het kleinschalige Boutique Hotel 't Lansink is gehuisvest in een monumentaal pand dat eens diende als theehuis. Het is omgetoverd tot een sfeervol hotel dat antieke details moeiteloos combineert met modern en trendy comfort. Het culinair vermaarde restaurant 't Lansink is beloond met 15 Gault&Millau-punten en een Michelin-ster.

U dineert in het Michelin-sterrenrestaurant en heeft een ruime keuze aan banen in zowel Nederland als Duitsland. Patron Cuisinier Lars van Galen draagt de titel van SVH Meesterkok. Hij werkt vooral met ambachtelijke producten uit de regio. 'Het beste uit de streek met passie bereid.'

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Sinds 2016 heeft Boutique Hotel 't Lansink het predicaat 'Hofleverancier'. Dit predicaat is een bijzondere koninklijke onderscheiding voor bedrijven van ten minste 100 jaar oud met een goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Ruim 400 bedrijven in Nederland mogen zich op grond van een Koninklijke Beschikking 'Hofleverancier' noemen. Ze zijn gerechtigd het Koninklijk wapen te voeren. Hotel 't Lansink wordt opgenomen in het register van hofleveranciers. Het is daarmee het 16e bedrijf uit Twente en de Achterhoek dat de eretitel mag dragen.