Maak kans op een startbewijs Beat the Pro met Golfers Magazine - I

Golfers Magazine mag drie startbewijzen weggeven voor Beat the Pro tijdens het komende KLM Open. Koop de editie die nu in de winkel ligt en lees hoe je tot uiterlijk 28 april kans maakt op een van die plekken. Een herinnering voor het leven, meedoen in het KLM Open! Oud-deelnemers vertellen over hun ervaring.

beat the pro

Piepjonge talenten, een honderdjarige, oud-pro's, voormalig topsporters en vooral heel veel 'gewone' clubgolfers betraden vanaf 2016 de tee bij Beat the Pro. Waar het initiatief van TIG Sports in eerste instantie nog op scepsis kon rekenen – ook van Golfers Magazine – is het inmiddels breed omarmd. Al na de eerste editie zei KLM Open toernooidirecteur Daan Slooter dat 'spelers het allerminst hinderlijk vinden dat amateurs op één hole meespelen. Sterker nog, ze vinden het heel leuk, zelfs op de dag dat elke slag voor de cut telt.' Ook wij zagen ons genoodzaakt om na de eerste Beat the Pro onze mening bij te stellen, zo lezen we terug: '... de praktijk heeft bewezen dat Beat the Pro een leuke toevoeging is aan het toernooi.'

Volgende maand doen opnieuw zo'n honderd golfers een poging de pro's te verslaan. Drie daarvan doen dat dankzij een gewonnen startbewijs met Golfers Magazine. Haal om kans te maken editie 3 in huis en reageer snel om dezelfde ervaring te beleven als de golfers die we de komende dagen aan het woord laten.

Heb jij nog geen kaarten voor het KLM Open gekocht? Dat kan je hier goedmaken. Koop nu je toegangsbewijs en verzeker je van een dag topgolf.

Naam: Bjorn Remmerswaal

Handicap: 25

Jaar van deelname: 2022

‘Toen ik gebeld werd met de vraag of ik wilde meedoen aan Beat the Pro, was mijn eerste gedachte: oei, eigenlijk komt dit te vroeg. Ik had golf, na járen niet gespeeld te hebben, net weer een beetje opgepakt, maar was – en ben – nog lang niet op het niveau waar ik wil zijn. Maar natuurlijk nam ik het aanbod aan, zo'n kans laat je niet lopen. Ik ben serieus gaan oefenen, heb extra les genomen. Maar toen de dag daar was, was ik me toch een partij zenuwachtig... niet normaal. Ik sta voor mijn werk soms voor heel grote groepen, en dat doet me dan bij wijze van spreken niets, maar dit? Ik zat ook nog eens in een van de tv-groepen ‒ ik speelde met Johannes Veerman en Lev Grinberg ‒ en wist dat mijn slag misschien op tv zou komen. Voor me zag ik amateurs met handicap 5 de bal het water in toppen, wat de druk niet minder maakte. De bal raken werd op een gegeven moment mijn doel. Geen complete misser alsjeblieft, dacht ik. Midden in mijn backswing riep iemand heel hard 'fore', maar dat hoorde ik zelf pas achteraf, ik was zó gefocust. Mede door de harde wind haalde mijn bal het net niet, maar toen ik het in de herhaling op tv terugzag – het was dus inderdaad uitgezonden – klonk mijn slag precies zoals ik hoopte dat hij zou klinken.'

Lezers van Golfers Magazine kunnen meedoen aan deze actie tot 28 april. Lees in Golfers Magazine 3 (nu in de winkel) wat je moet doen om kans te maken op een van de startbewijzen.

Clubs & amateurs
  • golfsupport