Reisinspiratie: Golfhotel Vesper

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week Golfresort pur sang in het Wuppertal

vesper

Geniet van de rust en de groene omgeving in het Wuppertal grenzend aan het fraaie natuurgebied van het Felderbachtal en aan de rand van het Bergisches Land. Golfhotel Vesper is een golfresort pur sang met twee 18-holesbanen en een 9-holes par 3-baan. Het hotel heeft 58 kamers en ligt op slechts een uurtje rijden van de Nederlandse grens.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Alle kamers zijn elegant ingericht, zeer kleurrijk en voorzien van hoogwaardige materialen. De comfort kamers (ca. 18 m²) bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn voorzien van sat-tv, kluisje, minibar (gratis 1 flesje water en 1 Apfelsaftschorle), koffie- en theefaciliteiten, gratis wifi en badkamer met douche. De comfort plus kamers hebben dezelfde voorzieningen, maar zijn ruimer (ca. 24 m²) en beschikken over een balkon. De zeer ruime panoramakamers (ca. 32 m²) zijn ondergebracht in het panoramagebouw, hebben dezelfde voorzieningen als de comfort kamer, maar beschikken tevens over airco en badkamer met regendouche. Voor zowel de comfort plus als de panoramakamer geldt een kleine toeslag (tip!).