Jumbo Sports breidt uit

Jumbo Sports breidt uit met twee nieuwe winkels in Rijswijk en Nieuwerkerk aan den IJssel. De twee nieuwe filialen zijn voormalige vestigingen van het onlangs failliet verklaarde Golfplaza.

Jumbo Sports breidt uit

De twee winkels van ca 800 vierkante meter, op voor veel golfers vertrouwde locaties, gaan deel uit maken van de totale Jumbo Sports winkelketen die daarmee op 14 locaties komt. Winkel je liever vanuit huis, dan kan dat natuurlijk ook in onze webshop. Naast golf hebben we de afgelopen jaren hockey en wintersport aan ons assortiment toegevoegd en zowel voor golfers als hockeyspelers hebben we nu nog meer locaties om uit te kiezen. Zo is er altijd een Jumbo Golf of Jumbo Golf & Hockey winkel bij jou in de buurt.

De Jumbo Golf & Hockey winkels staan garant voor een fantastische golf en hockey beleving. In Rijswijk zal ook een hockey afdeling worden ingericht zodat hockeyspelers van de clubs uit de regio weer bij ons terecht kunnen. De winkel op Hitland richt zich als vanouds op golfers uit de omgeving. In beide winkels wordt het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis clubfitting. Met behulp van Trackman data vinden onze fitting specialisten altijd de beste golfclubs voor jouw golfspel. Uiteraard parkeer je ook bij deze winkels voor de deur.

“Wij zijn erg blij met de toevoeging van deze 2 nieuwe winkels. Zoals u gewend bent van onze bekende Jumbo formule, richten we ons hier ook met ons groot aanbod aan golf- en hockeyartikelen echt op persoonlijke service, advies en beleving. De exacte datum van opening zal via de communicatiekanalen van Jumbo Sports worden gedeeld zodra deze bekend zijn, maar het streven is om de opening van de nieuwe filialen op zeer korte termijn te verwezenlijken”, zegt Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf Hockey & Wintersport.

Jumbosports