Nieuwe brochure Pin High Golftravel

We mogen bijna weer op reis, dus de voorpret kan beginnen, onder meer met 25 nieuwe ontdekkingen in brochure Europa 2021.

pin high

Met trots heeft Pin High onlangs haar nieuwe ‘Europa’ brochure gepresenteerd. Met maar liefst 25 nieuwe bestemmingen en de toevoeging van een aantal Middellandse Zee bestemmingen is het ook dit jaar weer een heel bijzondere brochure geworden, boordevol inspiratie en veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Maar liefst 25 nieuwe ontdekkingen
Ook in 2021 zal Nederland heel populair zijn. Pin High is er trots op dat zij erin geslaagd is het aanbod in Nederland nog verder uit te breiden. Van Texel tot Zuid-Limburg ontdekte Pin High hotels die soms goed verstopt waren maar het ontdekken meer dan waard zijn. Van heerlijk dineren in Tjaarda Oranjewoud tot stijlvol overnachten in Leeuwarden. In Overijssel is het goed toeven op Landgoed De Uitkijk en aan het aanbod op Texel is Hotel Zeerust toegevoegd. Pin High is ook erg blij het beroemde Château St. Gerlach in Zuid-Limburg te kunnen aanbieden. Kortom, met keuze uit meer dan 30 verschillende golfvakanties en meer dan 50 verschillende golfbanen in heel Nederland staat de nieuwe Pin High brochure vol met nieuwe bestemmingen, oude bekenden en vooral voor ieder wat wils. En als we straks de grens weer over mogen, biedt Pin High ook daar volop nieuwe hotels en golfbanen.

Middellandse Zee bestemmingen
Naast vertrouwde bestemmingen als Nederland, België en Duitsland is er dit jaar voor gekozen een aantal Middellandse Zee bestemmingen in deze brochure op te nemen. De brochure is daarmee dikker dan ooit met genoeg inspiratie en keuze voor een welverdiende golfvakantie.

Pin High geld terug garantie
De Pin High geld terug garantie maakt het mogelijk met een gerust hart de golfvakantie vroeg te boeken. U profiteert hiermee van de beste starttijden en de leukste aanbiedingen. Wordt of is het reisadvies code oranje of rood, dan kan op elk moment tot 2 weken vóór vertrek kosteloos geannuleerd of omgeboekt worden. Zelfs bij betaling met een Pin High coronavoucher krijgt u uw geld terug! Een unieke garantie voor alle vakanties met vertrek vóór 31 oktober 2021.

Voor het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl/brochure

Over Pin High
Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.