Bijrol voor Kouwenaar en Van West

In de laatste reguliere wedstrijd van het korte seizoen op de Challenge Tour konden de twee Nederlanders geen potten breken. In het Andalucia Challenge zat er niet meer in dan een plaats achterin de middenmoot.
kouwenaar

Elf wedstrijden, meer telt het circuit dit seizoen niet. Na drie wedstrijden in Zuid-Afrika in februari was het lang wachten voor de hervatting in juli in Oostenrijk en drie keer knipperen met de later, zat het seizoen er al weer op.

In de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen deden alleen de landgenoten Robbie van West en Koen Kouwenaar mee, maar beiden wisten deze week geen potten te breken in het Andalucía Challenge de Cádiz.

Beide spelers wisten het weekend te halen, maar met rondes in 71 en 73 slagen door Kouwenaar, en 76 en 72 slagen door Van West, zal geen van beiden erg tevreden huiswaarts keren. Kouwenaar behaalde in zijn tweede wedstrijd als professional, en met een score van +4, een gedeeld 46ste plaats, terwijl Van West met een totaal van +5 bleef steken op de gedeeld 48ste plaats in het door Pep Angles gewonnen toernooi.

Einduitslag

Laatste nieuws