GOLF RAAK! in 2020

TEAM GOLF RAAK! heeft de agenda van 2020 gevuld met evenementen om kinderen t/m 12 jaar kennis te laten maken met golf.

raak

Zoals je van hen gewend bent, is GOLF RAAK! aanwezig bij grote evenementen met het opblaasbare Funpark, rondleidingen over de golfbaan en een programma voor basisscholen.

3 golftoernooien en 2 grote sportevenementen

Net als in 2019 is GOLF RAAK! ook in 2020 aanwezig bij de HISWA Sport Xperience (11-15 maart). Golfen, zeilen, hockeyen, volleyballen, skiën of alles tegelijk. Misschien ontdekt jouw (klein)kind wel een nieuwe passie en beschikt het over een multi talent. Het vindt plaats in de RAI Amsterdam, warm en droog, dus ook als het buiten regent, kan er gegolft worden.

Tijdens de Olympische Spelen strijkt het golfcircus voor kinderen neer op het Scheveningse Strand. De Nederlandse sportbonden bundelen het olympisch bereik en zorgen er net als in 2016 twee weken lang voor dat alle sporten geprobeerd kunnen worden en live naar de wedstrijden in Tokyo wordt geschakeld.

Uiteraard is GOLF RAAK! aanwezig bij het KLM Open. En als kers op de taart organiseert de NGF dit jaar ook twee andere Europese golftoernooien die in Nederland worden georganiseerd; het LET-evenement in juli op De Rosendaelsche en de Challenge Tour (augustus) op The Dutch. Bekijk de hele agenda van GOLF RAAK! en mis niks.

Wat is er te doen?

Sowieso vormt het Funpark steeds de basis. Wat er vervolgens per evenement van dag tot dag precies te beleven is, wordt steeds als extra activiteiten bekend gemaakt. De ene dag is namelijk gereserveerd voor basisschoolklassen op uitnodiging en de andere dag doet mascotte SPOT mee aan een mascotterace of zijn er speurtochten door de golfbaan. Zodra de programma’s definitief zijn, worden deze toegevoegd aan de online agenda.

Een activiteit op jouw club?

Als er op jouw golfclub ook een activiteit wordt georganiseerd die leuk zal zijn om nieuwe kinderen te introduceren in golf. Laat het dan weten aan TEAM GOLF RAAK! via info@golfraak.nl. Het liefst vullen wij de agenda zo veel mogelijk met GOLF RAAK!-feestjes.