Nieuwe brochure Pin High Golftravel

De nieuwe brochure met bestemmingen naar de Middellandse Zee en verder van Pin High

Met enige trots is de nieuwe Middellandse Zee & Verre Bestemmingen brochure van Pin High gepresenteerd . Ook dit jaar weer boordevol inspiratie en met veel bijzondere en unieke arrangementen tegen scherpe prijzen. Maar liefst 23 nieuwe ontdekkingen!

Nieuw in het assortiment zijn de Azoren. Veel natuurpracht, geisers, watervallen en heerlijk rustige, fantastische banen. Een verademing vergeleken bij de drukte in Zuid-Europa en op de Canarische Eilanden en met dezelfde gemiddelde wintertemperaturen als in de Algarve.

Gegarandeerd met topweer zijn ook nieuw deze winter Dubai, Abu Dhabi en Ajman. Duur? Niet echt en een goed alternatief met louter topbanen en uitstekende service.

Als u op zoek bent naar een echt voordelig arrangement, denk dan eens aan Dom Joao in de Algarve. Drie nachten inclusief huurauto en greenfees op 2 mooie banen is al mogelijk vanaf € 199,-!

NIEUW! Overwinteren met de Pin High Extra long stays

Deze winter voor een zacht prijsje in een heerlijk klimaat 3 weken of langer genieten in een luxe appartement waarbij u vrij mag golfen op prachtige banen. Heerlijk toch! Een nieuw en uniek Pin High concept met hele speciale introductietarieven. 

Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl/brochure.

(persbericht)