Golfers Magazine 4: Daan, Joost, Jordan en Piet Hein

In GM4 vindt je alles over het KLM Open, interviews met Daan Huizing en Joost Luiten en tips over hoe je moet scoren op The International. Ook vertellen we je waar je op moet letten als je een driver, fairway wood of hybride gaat kopen. En hebben we een prachtig profiel over een van de beste amateurs die ons land ooit heeft gehad.

Golfers Magazine 4

De vierde editie van het seizoen ligt deze week in de winkel. Heb je Golfers Magazine liever standaard elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Deze maand proberen de grote jongens van de DP World Tour op The International het KLM Open te winnen. Welke slagen hebben ze nodig om goed te scoren op deze topbaan? Martin Biersteker laat het ons zien.
In zijn derde opeenvolgende seizoen op de DP World tour heeft Daan Huizing grote doelen, die hij in een uitgebreid interview met ons deelt. 'Met hard werken kun je heel ver komen.'
Kun je geluk niet kopen? Wél als je je geld besteed aan clubs die je helpen aan een lagere handicap. Wij leggen uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe driver, fairway wood en hybride.
Jordan Spieth begon zijn professionele carrière met een volle sprint, maar het is al weer even geleden dat hij een echt grote prijs won. Kan hij de laatste versnelling van goed naar héél goed weer vinden?
Het is wel even rijden, maar dan heb je ook wat. Het Duitse WinstGolf kent twee geweldige 18-holesbanen, plus een heerlijke par-3 course. Geloof ons: het is de reis meer dan waard...
Natuurlijk kan je handicap omlaag! De data van Arccos laten precies zien hoe je van handicap 20 naar 15 komt, en vervolgens de stap naar 10 maakt. Meten is weten.
'Golf is er altijd, bijna 24/7', zegt Joost Luiten. In een persoonlijk gesprek laat onze beste golfers zoals we van hem kennen het achterste van zijn tong zien. 'Ik wil altijd winnen, zelfs een spelletje aan de keukentafel tegen Mel.'
Eind vorig jaar overleed Piet Hein Streutgers, meervoudig kampioen golf van Nederland. Historicus Arnout Janmaat schreef een prachtig profiel over een van de beste amateurs die ons land ooit heeft gehad.
In 2005 won Michael Campbell als qualifier het U.S. Open door onder andere Tiger Woods te verslaan. De sympathieke Nieuw-Zeelander vertelt over de hoge pieken en diepe dalen van een fascinerende carrière.
Er is weinig meer frustrerend dan na een goede slag vlak bij de green liggen en vervolgens nog vier of meer slagen nodig te hebben. Wij laten zien hoe je afkomt van die dodelijke vette chips.
Tsjechië is goedkoop, dat vinden Nederlanders altijd fijn. Maar het land kent ook heel veel geweldige golfbanen. Wij reisden naar het relatief onbekende oosten en werden aangenaam verrast.