Veerman levert iets in

Ook op de tweede dag van de Manilla Masters speelde Veerman onder par, al leverde hij wel wat in.

Zo goed als op de eerste dag van het Resorts Manilla Masters was het niet wat Johannes Veerman liet zien, maar dankzij opnieuw een ronde onder par handhaafde de Amerikaanse Nederlander zich wel in de top van het veld.

Het grote verschil met de eerste omloop werd vooral gemaakt door de putter van Veerman. Net als in de eerste omloop raakte Veerman 14 van de 18 greens in regulation, maar waar hij donderdag slechts 26 keer hoefde te putten, moest hij dat de tweede dag maar liefst 31 keer doen.

De dertien twee putts droegen in grote mate bij aan het uitblijven van birdies op de kaart. Waar hij er gisteren zeven maakte, deed hij dat vandaag maar één keer. Alleen op de par-5 vijftiende verscheen er een rood vakje achter zijn naam. Samen met de bogey op hole 1 en de eagle op de par-5 achtste leverde het Veerman een ronde in zeventig slagen op.

Halverwege de wedstrijd staat de leider van de Order of Merit van de ADT gedeelde achtste met een totaal van tien onder en vijf slagen achter op koploper Jyoti Randhawa.

Leaderboard

(Foto: Golfsupport)