Nieuwe brochure Pin High Golftravel

De brochure van de grootste golftouroperator telt maar liefst 21 nieuwe bestemmingen

Pin High heeft onlangs haar nieuwe ‘Europa dichtbij’ brochure gepresenteerd. Ook dit jaar weer boordevol inspiratie en met veel bijzondere en unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Er zijn mooie bestemmingen met prachtige golfbanen toegevoegd in o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië. Pin High neemt u voor een unieke golf- en bridgereis mee naar een stukje Zuid-Afrika op de Veluwe, waar gastronomie en Zuid-Afrikaanse wijnen net als golf en bridge een heerlijk duo vormen. Speel op topbanen tijdens een exclusieve combireis in Frankrijk, waarbij u verblijft op twee locaties en afslaat op St. Omer en Golf National Albatros, de Ryder Cup baan van 2018! Wilt u van handicap 54 naar 36? Pin High biedt nu een aantrekkelijk geprijsde weekendclinic op de Veluwe die u snel en vaardig op weg helpt naar handicap 36.

NIEUW! Pin High Surprise reis

Bent u in voor een mooi golfavontuur? Ga dan mee met de Pin High Surprise reis! Op golfreis naar een onbekende bestemming. Een droombestemming met waanzinnige golfbanen die 'outstanding' scoren op Leadingcourses.com. Directeur Eric Bakker is uw reisleider naar deze hele bijzondere bestemming. Eric Bakker: 'Ik weet bijna zeker dat u hier nog nooit heeft gegolfd. Indien wel, dan zult u het fantastisch vinden dat u nog een keer mag. Het wordt één groot avontuur… Durft u het aan?'

Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl/brochure.

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

(persbericht)