Van Dam eenvoudig naar weekend in Abu Dhabi

Voordat Anne van Dam in Amerika verder gaat met haar jacht op een kaart voor de LPGA, is het eerst nog tijd voor de laatste toernooien op de LET.

anne van dam

Het zijn drukke weken voor de Nederlandse nummer 1: anderhalve week geleden speelde ze Second Stage in Amerika, volgende week staat India op het programma, de week daarna China, daarna gaat de reis weer naar Amerika, en deze week speelt ze in Abu Dhabi.

Alle wedstrijden van de LET staan in het teken van het halen van een kaart voor de LPGA, maar dat wil niet zeggen dat Van Dam er niet alles aan doet een zo goed mogelijk resultaat weg te halen op de wedstrijden van haar circuit.

Halverwege het Fatima Bint Mubarak Ladies Open staat de Arnhemse er in elk geval uitstekend voor. Ze opende gisteren met een ronde in vier onder par (vijf birdies en een bogey), om vandaag te tekenen voor een ronde level par (72). Vooral op de front nine had ze het moeilijk met vier bogeys en maar een birdie, maar dankzij drie birdies op de back-nine gaat ze ruim onder par het weekend in.

Leaderboard

Tour
  • Golfsupport