Morgen weer verder...

Op maandagochtend zien we of Sergio Garcia zijn derde Andalucia Valderrama Masters weet te winnen en of Joost Luiten zijn slotronde net zo fraai kan afmaken als hij 'm begon.

Andalucia Valderrama Masters

Net als de voorgaande dagen moesten de spelers op de slotdag meerdere malen 'naar binnen' om te schuilen voor onweer, zodat zelfs de 54 holes niet in vier dagen konden worden gecompleteerd. Het slotakkoord staat dus voor morgenochtend op het programma.

Dan weten we of Joost Luiten nog meer birdies in het vat heeft zitten, naast de vier die hij er in de eerste veertien holes van zijn slotronde mocht noteren. De Nederlander was vandaag foutloos, waardoor hij naar de 14de plaats wist te klimmen.

Titelverdediger en overnight leader Sergio Garcia had het vizier minder goed afgesteld en staat na zeven holes nog op level par voor de dag en -10 voor het toernooi.

Hiermee heeft hij overigens nog steeds drie slagen voorsprong op Lee Westwood, die op maar liefst de helft van zijn acht gespeelde holes een birdie wist te maken.

Garcia ligt dus nog steeds prima op koers voor zijn derde titel in het Andalucia Valderrama Masters. Hij won het toernooi eerder in 2011 en in 2017.

Leaderboard