GM3: Thomas Detry, Tiger en de beste nieuwe drivers getest

Golfers Magazine 3 ligt eind deze week in de winkel, met alles over The Belgian Knockout, de beste drivers van 2019 en een volledig nieuwe swing.
GM3: Thomas Detry, Tiger en de beste nieuwe drivers

Golfers Magazine 3 is natuurlijk weer 148 pagina's dik en je kunt onder andere dit verwachten...

 De 'andere' Belgische Thomas voelt zich na twee seizoenen helemaal thuis op de Europese Tour en legt uit hoe dat komt. Ook kijken we natuurlijk vooruit naar The Belgian Knockout.

Nog even nagenieten... Tiger kijkt terug op het winnen van zijn vijftiende Major. Gewoon wéér kippenvel.

Nog nooit kwamen er tegelijkertijd zoveel goede drivers op de markt. Maar dat maakt kiezen ook lastig. Wij helpen een handje met onze grote drivertest.

Leuk zo'n nieuwe driver, maar wat als je niet meer de souplesse hebt om de bal er honderden meters mee weg te meppen? Wellicht kan 'de swing met de gesloten stand' uitkomst bieden.

Meer en meer topspelers kiezen voor het grote geld in Amerika, ondanks wanhoopspogingen van de Europese Tour. Is er nog hoop of moeten we ons neerleggen bij het spelen van de tweede viool?

Als iemand in 2020 op vijandige bodem de Ryder Cup succesvol kan verdedigen dan is het 'grinder' Padraig Harrington wel. 'Spelers hebben een kans op eeuwige roem.'

Arnoud Janmaat gaat terug in de tijd en laat ons kennismaken met de enige golfende ridder uit onze vaderlandse geschiedenis – natuurlijk een man van regels en etiquette. 

Vaak speel je met het hoofd, soms met het hart. Simon Crosby helpt een handje bij het maken van de juiste strategische keuze.

Jon Rahm legt nog één keer uit hoe je altijd uit de bunker komt... ook als je geen 'Spaanse handen' hebt.

Voor golfers is het goed toeven aan de andere kant van de wereld. Niels Paauw woont 'Down Under' en bespreekt vier heel verschillende soorten banen in het golfgekke Australië. 

Laatste nieuws