Golfers Magazine 3

We zetten de beste banen van Nederland en België op een rij, zodat jij je bucket list kunt updaten. En om ervoor te zorgen dat je op zo'n topbaan ook nog lekker speelt, delen we de oplossingen voor de zeven grote swingzonden. Dit wordt dus een topseizoen, dat kan niet anders.

Golfers Magazine 3

Golfers Magazine 3 ligt eind deze week in de winkel. Heb je 'm liever elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Matchplaykanonnen Robin Kind en Ruben Wechgelaer geven tien tips om een man-tegen-man- of vrouw-tegen-vrouwgevecht in jouw voordeel te beslechten. Want in matchplay gaat het om veel meer dan alleen je eigen spel...
Met hard werken veel lachen beklimt Viktor Hovland razendsnel de wereldranglijst. De volgende stap in de carrière van de pas 24-jarige 'smiling assassin' moet een Major zijn. Misschien al het PGA Championship in zijn thuisstaat Oklahoma?
Hij is er weer: de Top 50 van de beste golfbanen in Nederland! En natuurlijk zetten we ook Belgisch Beste op rij en laten we de golfer zelf kiezen met de Golfers' Choice Awards. Lijstje vol topbanen die je eigenlijk móet spelen. Heerlijk.
We testen de EVNroll-putters, die keuze bieden uit maar liefst zes verschillende hosels, zijn zeer onder de indruk van de nieuwste Cobra-driver en ontdekken misschien wel de meest comfortabele golfschoen van dit moment.
Nieuw seizoen, nieuwe kansen... dachten we. En dus daagden we ANWB Golf uit voor de eerste Golfers Magazine Fourball van 2022. De klantvriendelijke mannen van Nederlands grootste D-club bleken in de baan dodelijk effectief.
Niets zo frustrerend als nog geen honderd meter van de green liggen en vervolgens alsnog vier slagen nodig hebben. Wij gingen op zoek naar de perfecte pitch, voor spelers die onder de 100, 90 of 80 willen duiken.
De Hoge Kleij verovert dit jaar een plaats in de top 10 van de beste banen van ons land, wat voor ons voldoende reden was om de heideparel weer eens te bezoeken. Het enthousiasme van de experts bijkt volledig terecht.
Op je voeten moet je zuinig zijn, hebben wij altijd geleerd. Golfschoenen moeten comfortabel zijn, steun bieden en je stevig op de grond houden. We gingen op zoek naar de beste modellen van dit seizoen.
De slice, de drieputt, vetgeraakte ijzers of niet uit een bunker komen... het golfspel kent zeven zonden die dodelijk voor je scorekaart zijn. Wij helpen je op weg om je leven te beteren.