Golfers Magazine 3

In de nieuwe editie analyseren we waarom Tony Finau te weinig wint, testen we de beste drivers van 2021 en hebben we tips om verder te slaan (ook als je wat ouder bent). En met een beetje mazzel lees je Golfers Magazine binnenkort op een zonnig Madeira na een heerlijk rondje golf, als je onze geweldige prijsvraag wint!
Golfers Magazine 3

Eind deze week ligt Golfers Magazine 3 in de winkel Hieronder een greep uit de artikelen. En hier word je abonnee als je 'm elke maand op de deurmat wilt: tijdelijk een half jaar voor slechts € 20.

Hij slaat de bal gigantisch ver, heeft goed kort spel en is bijna wekelijks in contention voor de overwinning. Waarom bleef het tot nu toe dan bij één overwinning voor Tony Finau? We gaan op zoek naar het laatste puzzelstukje.
We testen in dit nummer de beste drivers van dit seizoen, maar voordat je naar de winkel rent: heb jij een drawdriver, low spin-model of gewoon maximale vergevingsgezindheid nodig? Eerst dit artikel lezen, dan fitten.
Niet iedereen is soepel genoeg om zijn drives dik boven de tweehonderd meter te slaan, maar ook als het lichaam wat ouder en stijver is, kun je extra afstand uit je afslagen persen.
Hoe staat het ervoor met de Europese Tour? We vroegen het de grote baas Keith Pelley en die was voorzichtig optimistisch, al moeten 'we' innovatief zijn en grote broer PGA Tour omarmen. Een openhartig interview.
Bij het fitten van golfclubs is de kracht van de launch monitor duidelijk, maar data zijn ook heel nuttig bij het oefenen. Wiebe Giesen laat zien hoe je beter kunt worden door het interpreteren van getalletjes.
In het kielzog van de verkiezingen kijken we welke banen de meeste beoordelingen krijgen op Leadingcourses, want 'there is strength in numbers'. Misschien moet jij hier ook eens een starttijd boeken...
Veel amateurs maken het rond de green veel te ingewikkeld, wat resulteert in te vet of te dun geraakte ballen en gebrek aan controle over afstand en richting. Hou het simpel en je maakt meer up and downs. Gegarandeerd.
Daan Huizing is al bijna een decennium professional en heeft op alle niveaus geacteerd, maar nog steeds valt er genoeg te leren... vooral over zichzelf. 'Alleen als je weet wat voor jou werkt, kom je dichter bij je doelen.'
Leuk zo'n nieuwe driver, maar als je de bal continu de bossen of het water in jast, heb je er weinig lol van. Met deze tips om onder de 100, 90 of 80 te duiken, haal je meer uit je driver.
Zin in een zonnige golfvakantie? Wij hebben drie nachten verblijf in een vijfsterrenhotel op Madeira voor je in de aanbieding, inclusief drie ronden golf voor twee personen. Helemaal GRATIS... als je deze geweldige prijsvraag wint.

Laatste nieuws